Kayıt Ol
Giriş Yap
Menu
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Ara
Giriş Yap
Kayıt Ol
www.FaniDunya.Net |HUZURUN, DOSTLUGUN, KARDEŞLİGİN EN GENİŞ PAYLAŞIMIN TARAFSIZ, KALİTELİ, DEVAMLI HİZMETİN ADRESİ
FANİDUNYA NET iSLAMİ YAŞAM HAYAT TOLUM VE AİLE
İSLAMİ YAŞAM HAYAT TOLUM VE AİLE
İnsan ve Hayat
Dostluğun İçeriğimi Değişti
FANİ DÜNYA FM
🎵 RADYO DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN.
FANİ DUNYA FORUM HABERLER
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Dostluğun İçeriğimi Değişti (Okunma sayısı 115 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkiyem
Administrator
İleti: 2281
Dostluğun İçeriğimi Değişti
«
:
Haziran 01, 2025, 10:41:07 ÖÖ »
Dostluğun İçeriğimi Değişti
Dostluklar mı değişti benim artık dostluğa bakış açım mı değişti Ya da artık hassas ruhum şimdiye kadar ki sahte dostlara isyana mı geçti bilmiyorum. Ruhum arsızca beni üzeni ayıklama ya başladı sanki. Şimdiye kadar herkesin gönlünü kırmamak için elimden geleni yaparken dostum dediğim insanların tutarsız her ağzına geleni söylerken beni ne kadar incittiklerinin farkına varmamaları benim bu yazıyı yazmama sebebiyet verdi.
Benim kitabım da evet ’dost acı söyler’ doğru ama evet ama doğru olanı güzel bir şekilde ifade eder. Pat diye değil. Her ağzına gelenide söylememelidir diye düşünüyorum. Tutarsızca söylenen sözler dostluğa balta vuruyor gibi hissediyorum. Anında buz kesiyor duygularım.
Tabii ki yanlışı söyleyecek ama acımasızca değil .
Yahu dostum dediğin insanla önem verdiğin şeyleri paylaşmalısın içinde kalmamalı bazı duygular ’’sevgiler güzellikler paylaştıkça çoğalır acılar ise paylaştıkça eksilir’’ diye bilmezmiyiz.
Her şeyi kendine saklamamalısın bir başkasının sana yaptığı yanlışı anlatıyorsun onunla dertleşiyorsun aklınca. Ama sana öyle bir laf söylüyor ki günün birinde yahu nerden söyledim bu sözü diyorsun. Ya da eşinden dostundan olur ya bir gün dert yanıyorsun. Hani bu bazen sevgiden kaynaklanır. Kendin sevdiğini yerden yere vurursun ama kimseye laf söyletmezsin ya işte bunun gibi. Bir gün yanılıp ona derdini yanıyorsun en yakınında şikâyet ediyorsun ya da önceleri sevdiğin ama sonradan duygularının değiştiği birinden. Ardından günün birinde de onu çok sevdiğini onun senin için önemli olduğunu söylediğin an ‘’ama geçenlerde de seni ne kadar rahatsız ettiğini söylüyordun bu nasıl iş hayatında hep çelişkiler var net değilsin ’’ diye dostun dediğin kişi acımasızca seni eleştiriyorsa yaa bu dostluk mu sizce yapmayın aşkına.
Dostum dediğin kişiyle hayatındaki gelgit ler den iyini kötünü hırslarını üzüntünü sevincini paylaşamıyor günün birinde konuştuğun her söz sana yol su elektrik olarak geri dönüyorsa “ dost acı söyler “ diye her ağzına geleni seni acımasızca eleştiriyor önceki konuştukların ya da paylaştığın düşüncelerin yaşadığın olaylara verdiğin tepkiler günün birinde tokat gibi yüzüne vuruluyorsa seni dinleyip anlamaya çalışmıyorsa! Ya hu sizce bu dostluk mu? yada benim dostluk anlayışım mı farklı?
Ben dostum dediğim insanla konuşurken kendimi frenliyor iki kere yutkunarak bir şeyleri paylaşıyorsam burada bir sorun var gibi düşünüyorum… Ben dostumu seçerken dört dörtlük diye hiçbir zaman seçmedim. Kimse dört dörtlük değil ama! Sır saklamasını bilmeli kendi istediği olmuyor diye seni hırpalamamalı emrivakilerle ona duyulan sevgiyi saygıyı istismar etmemeli. Konuştuğun her söz onda kalmalı her halükarda ama! İnsanız bazen kırılıp gücenebiliriz arada soğuk rüzgârlar esebilir her ne olursa olsun dostluk baki kalmalıdır söylenen her şey yutulmalıdır. Önceki konuştukların tehdit unsuru olmamalıdır diye düşünüyorum.
İnsanın dostunun olması çok güzel ama dostluğu gerçek se!
Sevgiler diliyorum dostunun kıymetini bilenlere… Sevgiler diliyorum candan dostlara
İNTERNET RADYOMUZ FANİDUNYA NET 24 SAAT YAYINDADIR.
YENİ - Site Girişimiz.
Yükleme linklerini görebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Kayıtlı
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
www.FaniDunya.Net |HUZURUN, DOSTLUGUN, KARDEŞLİGİN EN GENİŞ PAYLAŞIMIN TARAFSIZ, KALİTELİ, DEVAMLI HİZMETİN ADRESİ
FANİDUNYA NET iSLAMİ YAŞAM HAYAT TOLUM VE AİLE
İSLAMİ YAŞAM HAYAT TOLUM VE AİLE
İnsan ve Hayat
Dostluğun İçeriğimi Değişti
BENZER KONULAR
Eşinize Ait Kusurları Başkalarına Anlatmayın
Gönderen:
melek
[
Bugün
, 11:45:38 ÖÖ]
Nereden geldik Nereye Gideceğiz
Gönderen:
melek
[
Bugün
, 11:41:58 ÖÖ]
Rabbimizi Razı Edecek Ameller
Gönderen:
melek
[
Bugün
, 11:30:29 ÖÖ]
Son Pişmanlık
Gönderen:
melek
[
Bugün
, 11:28:21 ÖÖ]
Hayatı Nasıl Yaşıyoruz
Gönderen:
melek
[
Bugün
, 11:22:35 ÖÖ]
İmanın Tadına Varmak
Gönderen:
melek
[
Bugün
, 11:13:45 ÖÖ]
Kulluk Şuuru
Gönderen:
fanidunya NET
[
Bugün
, 08:30:58 ÖÖ]
Krizin Nedeni Yüz Çevirmek
Gönderen:
fanidunya NET
[
Bugün
, 08:25:35 ÖÖ]
Kurban: Allah’a Yakınlaşmanın ve Paylaşmanın Sembolü
Gönderen:
fanidunya NET
[
Bugün
, 08:15:42 ÖÖ]
İnsanlık İslâm’a muhtaçtır 4
Gönderen:
fanidunya NET
[
Bugün
, 08:07:49 ÖÖ]
Şirkten Berat
Gönderen:
fanidunya NET
[
Bugün
, 07:57:42 ÖÖ]
Kurban Kimlere Vâciptir
Gönderen:
fanidunya NET
[
Bugün
, 07:28:59 ÖÖ]
Adem Sevgi - Yemin 320 kbps + Flac
Gönderen:
çorumi
[
Dün
, 07:15:41 ÖS]
Selam olsun Aşk Sırrına Talip Olanlara
Gönderen:
webtasarim
[
Dün
, 06:04:19 ÖS]
Ne Yaptın Kendin İçin - Muhasebe
Gönderen:
webtasarim
[
Dün
, 05:58:25 ÖS]
İyiliği Yaymaya Çalışalım
Gönderen:
webtasarim
[
Dün
, 05:54:33 ÖS]
Neye Öncülük Ederseniz; o Sizi Takip Eder
Gönderen:
webtasarim
[
Dün
, 05:51:20 ÖS]
Kadınlar Bu Kadarmı Güzel Olur
Gönderen:
webtasarim
[
Dün
, 05:46:19 ÖS]
İsyanımı Eşimin Huysuzluğundan Anlarım
Gönderen:
webtasarim
[
Dün
, 05:39:39 ÖS]
Sedat Uçan - Muhammed'in Hürmetine 320 Kbps + Wav
Gönderen:
fanidunya NET
[
Dün
, 02:25:13 ÖS]